Pattogjon a popcorn

Pattogjon a popcorn

Mit várok tőle?: A vad robot

Így neveld az embereket

2024. október 19. - FilmKrisz

Mostanában elég jól mennek az animációs filmek és szerencsére nem csak anyagilag, hanem tartalmilag is. Ennek lehet a következő szereplője a Vad robot című film. Vagy könnyen lehet,hogy a következő lépcsőfoka. Ugyanis alapból egy érzelmi húrokat elég komolyan megpengető alkotásnak tűnik. Valószínűleg olyan mondanivalóval fog rendelkezni, amit ha már hallottunk és láttunk is, egész máshogy fog lecsapódni. 

pic_20241007104544_zqhh0n6ygmh.jpg

Ennek garanciája pedig nem más, minthogy az Így neveld a sárkányodat alkotóinak munkájáról van szó. Ami véleményem szerint nem csak az én kedvenc mesém. De ha idáig nem is mennétek el, biztos vagyok benne,hogy senkit nem hagyott hidegen. Legalábbis azt nem, akinek van szíve.

314.webp

Mindemellett kreatív és szépen megalkotott mese volt a ÍNAS. És sokatmondóbb mint ez a mozaikszó. A Vad robot pedig ha nálam nem is fogja talán elérni azt a szintet (bár ezt nem tudhatom), biztos vagyok benne,hogy egy különleges alkotással lesz dolgunk, aminek az üzenetét nem fogjuk egyhamar elfelejteni.

907.webp

A bejegyzés trackback címe:

https://pattogjonapopcorn.blog.hu/api/trackback/id/tr5118711380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása